Βραδιά γευσιγνωσίας κρασιού με Live μουσική & ειδικό menu

Το Ευ Ζην στο FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
CAFÉBISTROT
,

Βραδιά γευσιγνωσίας κρασιού με Live μουσική & ειδικό menu

,
Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Το ΦΟΥΓΑΡΟ συμμετέχει και φέτος για 2η χρονιά στις ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ, μία από τις μεγαλύτερες γιορτές κρασιού στην Ελλάδα, φιλοξενώντας την Κυριακή 14 Αυγούστου από τις 7μμ μία βραδιά γευσιγνωσίας με τη συμμετοχή 35 οινοποιείων και menu ειδικά σχεδιασμένο από το chef του Φουγάρου Νίκο Σουλιέ, για να συνοδεύσει και να αναδείξει τις ιδιαίτερες ποικιλίες κρασιών της Νεμέας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Οινοποιών Νεμέας (ΣΟΝ), διοργανωτή του θεσμού ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην περιοχή της Νεμέας και με δράσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα, και έχει στόχο την προβολή του κρασιού ΠΟΠ ΝΕΜΕΑ, καθώς και την ανάπτυξη του οινικού τουρισμού στην περιοχή. Περισσότερες πληροφορίες: www.nemeawineland.com

Από τις 9μμ και μετά, το μουσικό σχήμα "Ηλίας Δημόπουλος Trio" θα μας παρασύρει σε ένα μελωδικό ταξίδι με γνωστά και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια, με τους Ηλία Δημόπουλο στα πλήκτρα, την Ιωάννα Γιαννοπούλου στη φωνή και το Βαγγέλη Κιντή στην κιθάρα και φωνή.

Το ειδικά σχεδιασμένο menu γευσιγνωσίας περιλαμβάνει:

Για την αρχή: Πράσινη σαλάτα με σύκα, κατίκι και λούζα Μύκονου

Πρώτο πιάτο: Σπετσοφάι με καπνιστό τυρί

Κυρίως πιάτο: Χοιρινή κόντρα με σάλτσα από Αγιωργίτικο κρασί Νεμέας & θυμάρι

Επιδόρπιο: Ανθότυρο με μέλι & καρύδια

Η τιμή κατ’ άτομο είναι 22€ και περιλαμβάνει διαφορετικές ποικιλίες κρασιών

Απαραίτητη κράτηση έως το Σάββατο 13/8. Ισχύει για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων

, ,