ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2017

Το Ευ Ζην στο FOUGARO
,
pirate
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
FOUGARO ARTCENTER
,

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2017

,
Friday 24 February 2017Sunday 26 February 2017

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2017 ΣΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ

Τριήμερο Πειρατικό πάρτι!

Τη φετινή Αποκριά το ΦΟΥΓΑΡΟ κάνει πειρατική «επίθεση» με εκδηλώσεις-εκπλήξεις, χορό, τραγούδι και παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους!!

Retro Swing Μασκέ Πάρτι

Παρασκευή 24/2 10μμ
​Ντυθείτε μασκαράδες και χορέψτε στους τρελούς αποκριάτικους ρυθμούς που διαλέγει η DJ Χριστίνα Μπρούσαλη από τα 40's έως και τα 80's!!
Το δικό μας dress code είναι retro & vintage!

Οι Latin Gipsy Quartet LIVE στο Μεγάλο Αποκριάτικο Πάρτι του ΦΟΥΓΑΡΟΥ!

Σάββατο 25/2 10μμ

Βγάλτε τον πειρατή που κρύβετε μέσα σας -της Καραϊβικής και όχι μόνο!- στο Μεγάλο Αποκριάτικο Πάρτι του ΦΟΥΓΑΡΟΥ. Με πειρατικό κέφι, χορό και LIVE μουσική η Αποκριά φέτος θα απογειωθεί!

Οι Latin Gipsy Quartet παίζουν LIVE gipsy jazz, αγαπημένα χορευτικά και αποκριάτικα τραγούδια! Ένα μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε από την αγάπη του Γιώργου Κρομμύδα για τον Django Reinhardt, μιας και υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Hot Club de Grece. To σχήμα ερμηνεύει εκτός από κομμάτια του Django Reinhardt, γνωστά standards της vocal jazz. Μέλη του συγκροτήματος είναι ο καταξιωμένος κιθαρίστας και συνθέτης Γιώργος Κρομμύδας, ο Κώστας Πατσιώτης στο κοντραμπάσο και ο Γιώργος Πατσιώτης, στην κιθάρα και φωνή.

Το δικό μας dress code είναι πειρατές!

Καραόκε Πάρτι Μασκέ

Κυριακή 26/2 8μμ
Δοκιμάστε τις ικανότητές σας στο τραγούδι (χωρίς κριτική επιτροπή και «αποχωρήσεις»!) στο Καραόκε πάρτι της εθελοντικής ιατρικής ομάδας «Διγενής Ακρίτας»! Δηλώστε συμμετοχή μόνο ως ...«μασκαράδες»!!!
Το δικό μας dress code είναι «Πειρατές της Καραϊβικής»

Εξωγήινοι προσγειώθηκαν στο Παιδικό Αποκριάτικο Πάρτι του ΦΟΥΓΑΡΟΥ!

Κυριακή 26/2 12μμ
Μικροί μας φίλοι ακολουθήστε τα χνάρια του ΕΤ του εξωγήινου που φέτος θα σας φέρουν στο ΦΟΥΓΑΡΟ να παίξετε, να χορέψετε και να διασκεδάσετε με face-painting, μπαλόνια, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις. Το παιδικό μασκέ πάρτι μας είναι ανοιχτό σε όλους τους μικρούς εξωγήινους!!
Το δικό μας dress code είναι εξωγήινοι!!

Κυνήγι Θησαυρού για ...μεγάλους

Κυριακή 26/2 8μμ

Η βραδιά ξεκινάει στις 8 μμ από το Πειρατικό Κέντρο στο FOUGARO LE CAFE με Κυνήγι Θησαυρού για μεγάλους από 12+ ετών. Βιαστείτε να δηλώσετε συμμετοχή γιατί ο αριθμός είναι περιορισμένος. Έπαθλα-εκπλήξεις για τους νικητές και δώρα για όλους τους συμμετέχοντες!

, ,