Αναστασία Έδεν & Άρης Βλάχος LIVE!

MUSIC @FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
CAFÉBISTROT
,

Αναστασία Έδεν & Άρης Βλάχος LIVE!

,
Saturday 21 May 2022

Το Σάββατο 21 Μαΐου από τις 9.30μμ η Αναστασία Έδεν και ο Άρης Βλάχος θα παρουσιάσουν τις επιτυχίες τους !

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Αναστασία Έδεν μαζί με τον εμπνευσμένο συνθέτη και πιανίστα Άρη Βλάχο μας παρουσιάζουν το Σάββατο 21 Μαΐου από τις 9.30μμ στο FOUGARO ARTCENTER, ένα άκρως διασκεδαστικό και κεφάτο πρόγραμμα και μας παρασύρουν σε μία μαγική βραδιά. Μία μοναδική μουσική παράσταση με τον ομώνυμο τίτλο από το τραγούδι τους «Δε φτάνει μόνο ν’ αγαπάς» που άγγιξε τις καρδιές όλων μας τον χειμώνα σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Με jazzy διάθεση και ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα μας ταξιδεύουν τόσο σε δικά τους τραγούδια όπως «Του έρωτα όλα τα φίλτρα» από την συνεργασία τους με τον Μάνο Ελευθερίου όσο και σε διασκευές κλασσικών διαμαντιών που έχουν κάνει όπως το «Άνθρωποι μονάχοι» του Γιάννη Σπανού.

Ένα πλούσιο ρεπερτόριο από το διεθνές και ελληνικό τραγούδι που ξεδιπλώνεται μπροστά μας με μια σύγχρονη, μοντέρνα ματιά. Από την Adele και τον Sting έως τον Elton John και τον Tom Waits, από την Dalida και τoν Nino Rota έως τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μάνο Χατζιδάκι, από την Δήμητρα Γαλάνη και την Άλκηστις Πρωτοψάλτη ως την Χάρις Αλεξίου και την Βίκυ Μοσχολιού. Μια θάλασσα τραγουδιών που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε υπόσχεται αξέχαστες στιγμές. «Δε φτάνει μόνο ν’ αγαπάς, πρέπει να ξέρεις και να πας... μας τραγουδάνε η Αναστασία Έδεν με τον Άρη Βλάχο, σε δυνατές ερμηνείες και ανατρεπτικές ενορχηστρώσεις που θα μαγέψουν τις αισθήσεις σας.

,

2752047347 | 6946594588

, ,