Αδριανός Νόνης Trio LIVE !

MUSIC @FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
Η ΠΛΑΤΕΙΑ & ΟΙ ΚΗΠΟΙ
,

Αδριανός Νόνης Trio LIVE !

,
Saturday 7 August 2021

Το Σάββατο 7 Αυγούστου απο τις 9.30μμ, το ΦΟΥΓΑΡΟ υποδέχεται το trio του Αδριανού Νόνη στην Πλατεία!

Αδριανός Νόνης | κιθάρα, φωνή
Βασίλης Ντρουμπογιάννης | πιάνο
Ζωή Βεργάκη | φωνή

Ο Αδριανός Νόνης ανήκει στη νεότερη γενιά των τραγουδοποιών, παρακολούθησε κλασικές σπουδές μουσικής στο Όρφειο Ωδείο Αθηνών και το 2000 ήταν μέλος του ψυχεδελικού ροκ συγκροτήματος ΑΝΙΜΑ όπου κυκλοφόρησαν το άλμπουμ «Παράξενες μέρες» στην Άνω Κάτω Records. Δύο χρόνια αργότερα παίρνει πτυχίο αρμονίας με άριστα. Το 2010 κυκλοφορεί το άλμπουμ «Χαμογελάω».Έκτοτε δισκογραφεί  τραγουδια του,γράφει μουσική για θεατρικές παραστασεις και ασχολείται με την παραγωγή και ενορχήστρωση. Έχει λάβει μέρος δύο φορές στο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης. Εχει συνεργαστεί με πληθος καλλιτεχών οπως ο Γιώργος Ανδρέου,η Λινα Νικολακοπούλου,ο Γιάννης Κούτρας,η Λίζέτα Καλημέρη κ.α. 

Η Ζωή Βεργάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ιεράπετρα της Κρήτης. Ήρθε στην Αθηνα το 2007 και ασχολήθηκε με τον χορό του Flamenco ενω ταυτόχρονα γνωρίζετε και ξεκινά να συνεργάζετε μουσικά με την Μαριζα Κωχ. Συμμετέχει στον δίσκο του Νίκου Παραουλάκη "Απο το Φως και το Σκοτάδι ". Συμμετέχει επίσης στον δίσκο του Σταμάτη Λάλα σε ενορχήστρωση του Χρηστου Τσιαμούλη.Και το 2015 απευθύνεται και στιχουργικά και τραγουδά επίσης στο τραγούδι  "Σημα" σε μουσική του Θοδωρή Κουέλη. Έχει αποτελέσει μέλος του συγκροτήματος "Masif" όπου για πολλά χρόνια μαζι με τον στιχουργό Βαγγέλη Βελώνια στα κείμενα, ασχολήθηκαν με τη ζωή και το εργο του Νικου Καββαδία. Πρόσφατα συνεργάστηκε με τον Σωκράτη Μάλαμα στην τελευταία του δουλειά με τίτλο "τα σκετα”. Τα τελευταία 8 χρόνια συνεργάζεται μόνιμα με τους Μιχάλη Νικοπούλου και Δημήτρη Κουκουλιτακη και το 2020 δημιούργησε τους "tempLo" world music band, με τους οποίους παίζουν μουσικές και τραγούδια απο ολο τον κοσμο.

Ο Βασίλης Ντρουμπογιάννης είναι πιανίστας και δείγμα της δουλειάς του, μεταξύ άλλων, έχει αποτυπωθεί στο θέατρο με τις παραστάσεις ‘’Βικτώρ ή τα παιδιά στην εξουσία'' (2017), ‘’Εκκλησιάζουσες'' (2019), ‘’Duende, το πνεύμα της γής’’ (2018).

,

27520 47347 | 694 659 4588

, ,