Έκθεση Ζωγραφικής στο ΦΟΥΓΑΡΟ!

Οι Εκθέσεις στο FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
BLUE2
,

Έκθεση Ζωγραφικής στο ΦΟΥΓΑΡΟ!

,
Wednesday 4 July 2018Sunday 15 July 2018

Καλλιτέχνες της Αργολίδας, εκθέτουν στο ΦΟΥΓΑΡΟ! 

Από την Δευτέρα 3 έως και την Κυριακή 15 Ιουλίου, στο πλαίσιο του πολιτιστικού φεστιβάλ «Δρόμοι Πολιτισμού Αργολίδας» που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας με την εφορεία αρχαιοτήτων Αργολίδας

τρεις ζωγράφοι της περιοχής παρουσιάζουν στο ΦΟΥΓΑΡΟ δείγμα της δουλειάς τους, ερμηνεύοντας ζωγραφικά το τοπίο, τη φύση και την ανθρώπινη μορφή.

 

Ευγενία Δρίτσα - Καλογεράκη

«Μέσα από το Βλέμμα των ματιών αναζητώ την Έκφραση της ψυχης...Μέσα από τη Στάση του σώματος, βρίσκω τη ζωη....Μέσα από το Χρυσό, πολύτιμο κι αυτό έρχονται οι αισθήσεις...Μέσα από το Χρώμα, δώρο η έμπνευση της μουσας...Η ομορφια, ένα όνειρο, μια ευχή.»

Βασιλική Χρονοπούλου

«...Μοντέλα για τα έργα μου, είναι κυρίως τα αγριολούλουδα που ανθίζουν συγκεκριμένους μήνες. Μεγαλώνοντας στην εξοχή, αγάπησα τη φύση, με τα λουλούδια, τα δέντρα, τη θάλασσα και τις ευωδιές των εσπεριδοειδών! Έχω προτίμηση στα φωτεινά ωραία χρώματα, που κάνουν τα έργα μου ονειρικά και αισιόδοξα!»

Ηλίας Πολυχρονόπουλος

«Τίτλος των έργων μου :"Ορατότης 1". Το βλέμμα είναι ο πρώτος διαμεσολαβητής ανάμεσα στο υποκείμενο και τον κόσμο, το οποίο και του παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεται για να δημιουργήσει το χάρτη της ζωής του.Η σκέψη είναι βλέμμα και υποστήριξη του βλέμματος.Αυτός είναι και ο πυρήνας των έργων μου:να κάνω ορατό αυτό που δεν υπάρχει!»

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 4 Ιουλίου και ώρα 5μμ 

, ,