Άννα Κατσούλη LIVE

MUSIC @FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
CAFÉBISTROT
,

Άννα Κατσούλη LIVE

,
Saturday 4 January 2020

Προερχόμενη από μουσική οικογένεια και με ιδιαίτερη αγάπη στα τραγούδια των παλιών αθηναϊκών μπουάτ, η πρώτη εμφάνιση της Άννας Κατσούλη επί σκηνής έγινε στα 13 της χρόνια με το μουσικό σχήμα "Ηχαγωγός" . 

Το πρώτο δισκογραφικό άλμπουμ "Κρυμμένος Ουρανός” της Άννας που περιλαμβάνει 9 νέα τραγούδια, σε 3 από τα οποία υπογράφει και τους στίχους, κυκλοφόρησε από τη Zoe Music, την εταιρία της συνθέτιδος & βιρτουόζου του ακορντεόν Ζωής Τηγανούρια. Η Άννα Κατσούλη γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής, όμως οι ρίζες της κρατούν από τα Σφακιά της Κρήτης και τη Σαντορίνη. Σπούδασε μουσική στο Ωδείο “Ορφέας” παρακολουθώντας μαθήματα θεωρητικών, χορωδίας, φλάουτου και πιάνο. Έχει πτυχίο σύγχρονου τραγουδιού όπου βαθμολογήθηκε με “άριστα παμψηφεί” λαμβάνοντας και διάκριση από τον Γιώργο Κατσαρό και την κριτική επιτροπή. Παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα “Εκπαίδευση & Αγωγή στην Προσχολική ηλικία” του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εμφανίζεται σε μικρές μουσικές σκηνές, πραγματοποιεί συνεργασίες με καταξιωμένους συνθέτες όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος, και συμμετέχει σε επιτυχημένες μουσικο-θεατρικές παραστάσεις όπως η sold out «Έτσι είν’ η… Ζωή» της Ζωής Τηγανούρια.
Επιπλέον, έχει συμμετάσχει δισκογραφικά σε τραγούδια για το επιστημονικό περιοδικό «Το παράθυρο», και από το 2018 διοργανώνει φιλανθρωπικές συναυλίες με τίτλο "Κάθε νότα μου για σένα" τραγουδώντας προς ενίσχυση φιλανθρωπικών οργανισμών όπως το Λύρειο Ίδρυμα, το Χαμόγελο του Παιδιού κ.ά. 

Με την είσοδο του 2020 είναι σε περιοδεία σε μουσικές σκηνές ανά την Ελλάδα. Την Άννα Κατσούλη στο Φουγάρο θα την συνοδεύουν ο Γιάννης Τζιαμπάζης (πιάνο) και ο Βασίλης Κατσούλης (βιολί).

, ,