«Πιο αποτελεσματική επικοινωνία με το σύντροφο, τα παιδιά, τους γονείς, τους συνεργάτες και άλλους»

Άλλες εκδηλώσεις
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
LIBRARY
,

«Πιο αποτελεσματική επικοινωνία με το σύντροφο, τα παιδιά, τους γονείς, τους συνεργάτες και άλλους»

,
Friday 13 March 2015Saturday 14 March 2015

Ο Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ στο Ναύπλιο με το σεμινάριο «ΠΙΟ AΠOTEΛEΣMATIKH EΠIKOINΩNIA ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ».

Επίσης μια εισαγωγή στον Θεραπευτικό Κώδικα και στο Χο’οπονοπόνο

Είναι ώρα να ελευθερωθούμε από τους παλιούς αναποτελεσματικούς τρόπους επικοινωνίας και να βοηθήσουμε με επιτυχία τους άλλους να καταλάβουν τι χρειαζόμαστε, τι νιώθουμε και τι πιστεύουμε. Επίσης, να μπορούμε εμείς να καταλάβουμε τι χρειάζονται, τι νιώθουν και τι πιστεύουν οι άλλοι.

Θα εφαρμόσουμε ένα συνδυασμό από αυτογνωσία, το «εγώ μήνυμα» και την «ενεργητική ακρόαση» για να λύσουμε συγκρούσεις αναγκών, αξιών και να δημιουργήσουμε πιο αποτελεσματική συνεργασία και αρμονία με τους άλλους.

Οι Προϋποθέσεις για την αποτελεσματική επικοινωνία είναι: Nα εκφράσουμε την αλήθεια με σεβασμό και να υπάρχει σεβασμός προς τον εαυτό μας. Nα ξέρουμε πότε να μιλάμε και πότε να ακούμε. Να ξέρουμε τι να κάνουμε όταν οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται.

Απαραίτητη η κράτηση συμμετοχής

O Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ είναι συγγραφέας 32 βιβλίων και ιδρυτής του Φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού σωματείου και Πνευματικού Κέντρου «Αρμονική Ζωή». Έχει κάνει πάνω από 600 ομιλίες και σεμινάρια που βρίσκονται σε CD και DVD. Έχει δημιουργήσει το γνωστό 6ετές Σεμινάριο Αυτογνωσίας και πάνω από 60 άλλα σεμινάρια μικρότερης διάρκειας, στα οποία συνθέτει αρχαίες πνευματικές αλήθειες και διδασκαλίες με σύγχρονες γνώσεις και τεχνικές, δημιουργώντας πρωτότυπα βιωματικά σεμινάρια, μέσω των οποίων απελευθερώνεται ο άνθρωπος από ψευδαισθήσεις, πεποιθήσεις, προγραμματισμούς, συναισθήματα και προκαταλήψεις που εμποδίζουν την ευτυχία, την ελευθερία, την ηρεμία και την αγάπη του. Οι διδασκαλίες του είναι βαθιές και ουσιαστικές, αλλά εύκολα κατανοητές από τον καθένα.

Πριν την έναρξη του σεμιναρίου θα προηγηθεί ομιλία του Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ με θέμα «Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ»

, ,