«Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Άλλες εκδηλώσεις
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
LIBRARY
,

«Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ»

,
Friday 13 March 2015

Την Παρασκευή 13/3/15, ώρα 19:30 - 20:30  το ΦΟΥΓΑΡΟ φιλοξενεί την ομιλία του Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ με θέμα : «Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ».

O Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ είναι συγγραφέας 32 βιβλίων και ιδρυτής του Φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού σωματείου και Πνευματικού Κέντρου «Αρμονική Ζωή». Έχει κάνει πάνω από 600 ομιλίες και σεμινάρια που βρίσκονται σε CD και DVD. Έχει δημιουργήσει το γνωστό 6ετές Σεμινάριο Αυτογνωσίας και πάνω από 60 άλλα σεμινάρια μικρότερης διάρκειας, στα οποία συνθέτει αρχαίες πνευματικές αλήθειες και διδασκαλίες με σύγχρονες γνώσεις και τεχνικές, δημιουργώντας πρωτότυπα βιωματικά σεμινάρια, μέσω των οποίων απελευθερώνεται ο άνθρωπος από ψευδαισθήσεις, πεποιθήσεις, προγραμματισμούς, συναισθήματα και προκαταλήψεις που εμποδίζουν την ευτυχία, την ελευθερία, την ηρεμία και την αγάπη του. Οι διδασκαλίες του είναι βαθιές και ουσιαστικές, αλλά εύκολα κατανοητές από τον καθένα.

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας θα ακολουθήσει η έναρξη του σεμιναρίου του Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ «ΠΙΟ AΠOTEΛEΣMATIKH EΠIKOINΩNIA ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ».

, ,