ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΟΙΗΣΗ»
Σάββατο 25 Μαΐου 2013
19.00 – 20.30
Το Σάββατο 25 Μαΐου 2013 στις 19.00 στο χώρο της Βιβλιοθήκης Ανθός, το Φουγάρο σας προσκαλεί στην παρουσίαση μιας μοναδικής ποιητικής βραδιάς με την παρουσία έξι εκλεκτών ποιητών.
Με γνώμονα τη δύναμη της σύγχρονης ελληνικής ποίησης, καταξιωμένοι ποιητές μεταδίδουν στο κοινό την μαγεία της ποιητικής δημιουργίας παρουσιάζοντας οι ίδιοι το έργο τους.
Ποιήματα τους θα διαβάσουν οι:
Γιώργος Μπλάνας, Γιάννης Υφαντής, Αντώνης Φωστιέρης, Δημοσθένης Δαββέτας, Θανάσης Χατζόπουλος και Δήμητρα Χριστοδούλου.
Θα προλογίσει ο Δρ. Δημοσθένης Δαββέτας.
Είναι μια διαδραστική εκδήλωση η οποία υπόσχεται να ανοίξει τον διάλογο με τον έμμετρο λόγο, με την ιστορία της ελληνικής ποίησης και την εξέλιξη της στους σύγχρονους καιρούς.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού και τον Ειδικό Σύμβουλο, Δρ. Δημοσθένη Δαββέτα.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Βιβλιοθήκη Ανθός του Φουγάρου, κ. Μαρία Κωνσταντοπούλου
τηλ. 27520 47380/ 6941 601388
email: maria@fougaro-library.gr
Συνημμένο | Μέγεθος |
---|---|
![]() | 108.5 KB |