ΟΙ ΥΠΑΙΘΡΙΟΙ ΧΩΡΟΙ

Φουγάρο - Οι Υπαίθριοι Χώροι

Οι ΥΠΑΙΘΡΙΟΙ ΧΩΡΟΙ είναι φροντισμένοι σε κάθε λεπτομέρεια, με καλλωπιστικά και καρποφόρα δέντρα και φυτεύσεις, έπιπλα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στο Φουγάρο, αντικείμενα και τέχνη, καθώς και θέα στο Παλαμήδι! Είναι το ιδανικό περιβάλλον για εκδηλώσεις το καλοκαίρι και όταν ο καιρός το επιτρέπει και έχουν δυνατότητα για απομόνωση ή επικοινωνία μεταξύ τους, ώστε να καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Η Κεντρική Αυλή (Αίθριο 1) που διατρέχει κάθετα το Café και τη Γκαλερί είναι έκτασης 800 τετραγωνικών με πλατάνια και μουριές το καλοκαίρι ευεργετείται από το μακρύ ρυάκι με πίδακες που τρέχει κατά μήκος του deck του Café. Επιστρωμένο με κυβόλιθους, το Αίθριο 1 είναι ιδανικός χώρος για συναυλίες και φεστιβάλ, υπαίθρια craft fairs και άλλα.

Στο νότιο τμήμα του Φουγάρου, πίσω από το κεντρικό συγκρότημα κτιρίων και δίπλα στο χαρακτηριστικό φουγάρο, υπάρχει επίσης υπαίθριος χώρος 400 τμ (Αίθριο 2), που μπορεί να αξιοποιηθεί για περισσότερο ιδιωτικές εκδηλώσεις, όπως δεξιώσεις ή συναντήσεις, προβολές, μικρές συναυλίες. Ετοιμάζεται επίσης ένα θερινό σινεμά!

Τέλος, στο ανατολικό τμήμα του συγκροτήματος του Φουγάρου έχει διαμορφωθεί το Παρκάκι, υπαίθριος χώρος 200 τμ, με γκαζόν, κούνιες και άλλα παιδικά παιχνίδια, για να φιλοξενεί εκδηλώσεις για παιδιά στη σκιά του φουγάρου, όπως κουκλοθέατρο, πάρτι, παιχνίδια, εργαστήρια.

Διαμορφωμένοι με πολύ μεράκι και φροντίδα, με θεά τους Αργολικούς λόφους και το Παλαμίδι, οι ΥΠΑΙΘΡΙΟΙ ΧΩΡΟΙ συμπληρώνουν και αναδεικνύουν τη μοναδικότητα των παλαιών βιομαχανικών εγκαταστάσεων.