Ενοικίαση Χώρων

Ενοικίαση Χώρων

Χώρος Ζωής και Χώρος Τέχνης, το ΦΟΥΓΑΡΟ, σε απόσταση μικρότερη των 2 χλμ. από το κέντρο του Ναυπλίου, διαθέτει μοναδικές εγκαταστάσεις, άψογες υπηρεσίες, καλαίσθητους εσωτερικούς και υπαίθριους χώρους για τη φιλοξενία κάθε είδους εκδήλωσης!

Η Τέχνη είναι παντού στο ΦΟΥΓΑΡΟ υπογραμμίζοντας την ιδιαιτερότητα του χώρου. Οι φροντισμένοι κήποι όλες τις εποχές του χρόνου και η ποικιλία των προσφερόμενων εσωτερικών χώρων με τις άριστες υποδομές, την άψογη εξυπηρέτηση, οργάνωση και διακόσμηση, μετατρέπουν κάθε εκδήλωσή σας στο ΦΟΥΓΑΡΟ σε μία αξέχαστη, απολαυστική εμπειρία.

Οι περισσότεροι χώροι του ΦΟΥΓΑΡΟΥ έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν την κάθε εκδήλωσή σας στο Ναύπλιο. Διαθέτουν άρτιο και τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικό εξοπλισμό (ψηφιακούς projectors, οθόνες προβολής, laptops, μικροφωνική & ηχητική εγκατάσταση, μικρόφωνο χειρός, κ.ά) και δωρεάν ασύρματο wifi internet, ενώ υπάρχει δυνατότητα για τεχνική υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η επίπλωση (επιφάνειες, καθίσματα, έπιπλα υποδοχής, κ.λπ.) και η υλικοτεχνική υποδομή όλων των χώρων (φωτισμός, πάγκοι, βάθρα, stages, κ.λπ.) διαμορφώνονται κατά περίπτωση και γούστο. Ένα προσεκτικά επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών είναι σε θέση να καλύψει κάθε ειδική απαίτηση, κατόπιν συνεννόησης (φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση, στολισμός, μουσική κάλυψη, εταιρικά δώρα, αναμνηστικά κ.ά) και πάντα με την εγγύηση της ποιότητας του ΦΟΥΓΑΡΟΥ. Ελάτε να επιλέξετε την κατάλληλη αίθουσα για την κάθε περίσταση!

Το FOUGARO LE CAFÉ στο Ναύπλιο, το διακεκριμένο για την ποιότητά του all day café, bar & εστιατόριο, αναλαμβάνει το catering κάθε εκδήλωσης (buffet, coffee breaks, brunch κ.λπ.) με μενού που προσαρμόζει εύκολα σε κάθε απαίτηση. Κάθε πιάτο φέρει την υπογραφή του γνωστού Ναυπλιώτη Chef του ΦΟΥΓΑΡΟΥ, Νίκου Σουλιέ, που αξιοποιεί τα πιο ποιοτικά υλικά του τόπου στη "δική" του μεσογειακή κουζίνα.

Απευθυνθείτε στο Τμήμα Διαχείρισης Χώρων, αρμόδιο για τη διάθεση των χώρων του ΦΟΥΓΑΡΟΥ, σχετικά με τη διαθεσιμότητα εκείνου που σας ενδιαφέρει. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τoν κ. Γιώργο Τσαγκαρέλη στο info@fougaro-events.gr.

Η Βιβλιοθήκη

Η Βιβλιοθήκη Ανθός

Η Βιβλιοθήκη Ανθός του ΦΟΥΓΑΡΟΥ στο Ναύπλιο, καταλαμβάνει έκταση 144 τμ, διαθέτει πατάρι 27 τμ και διατίθεται κυρίως για εκδηλώσεις που σχετίζονται με το βιβλίο και την πνευματική αναζήτηση, όπως παρουσιάσεις, ημερίδες, σεμινάρια και εργαστήρια σκέψης.

Η δυνατότητα διάθεσης των χώρων της Βιβλιοθήκης εξαρτάται από το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων της. Τις ημέρες και ώρες που δεν λειτουργεί, μπορεί να φιλοξενεί μικρές ιδιωτικές συγκεντρώσεις ή ακόμη και γεύματα και μπορεί να φιλοξενήσει έως 50 άτομα.

The Gallery

The Gallery

Με επιφάνεια 300 τμ και ύψος 5,5 μ, η FOUGARO THE GALLERY Nafplion είναι ένας από τους μεγαλύτερους ενιαίους εκθεσιακούς χώρους που διαθέτει σήμερα η χώρα μας και μπορεί να φιλοξενήσει έως 300 άτομα.

Πρόκειται για το κεντρικό κτίριο του ιστορικού βιομηχανικού συγκροτήματος «Ανθός», η ανάπλαση του οποίου ολοκληρώθηκε το 2014.

Η αίθουσα αυτή είναι κατάλληλη για εκθέσεις, συνέδρια / συνεδριάσεις, ημερίδες, συνεντεύξεις Τύπου, παρουσιάσεις, εταιρικές και ιδιωτικές εκδηλώσεις (γάμους, βαφτίσεις, δεξιώσεις, πάρτι), θεατρικές παραστάσεις και μουσικές εκδηλώσεις.

Αίθουσα 9

Η Αίθουσα 9 είναι ένας χώρος 95 τμ με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, αισθητική και θεατρικότητα. Bρίσκεται δίπλα στη FOUGARO THE GALLERY και είναι αυτόνομη. Διαρθρώνεται σε 2 επίπεδα, 80τμ στο ισόγειο και ένα μικρότερο υπερυψωμένο επίπεδο 15τμ, που μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης.

H Αίθουσα 9 μπορεί να φιλοξενήσει έως 100 άτομα σε θεατρική διάταξη. Είναι ιδανική για μικρές περιοδικές εκθέσεις έργων και αντικειμένων τέχνης ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Ενδείκνυται, επίσης, για συνέδρια / συνεδριάσεις, ημερίδες, συνεντεύξεις Τύπου, παρουσιάσεις, εταιρικές και ιδιωτικές εκδηλώσεις (γάμους, βαφτίσεις, δεξιώσεις, πάρτι).

Αίθουσα 2

Αίθουσα 2

Η Αίθουσα 2 είναι ένας χώρος 44 τμ και βρίσκεται δίπλα στο FOUGARO LE CAFÉ.

Ο χώρος - που φιλοξενεί μικρές περιοδικές εκθέσεις έργων και αντικειμένων τέχνης ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών είτε έργα σύγχρονης τέχνης από τη συλλογή της Φλωρίκας Κυριακοπούλου - ενδείκνυται για ιδιωτικές συγκεντρώσεις, μικρά συνέδρια ή σεμινάρια και δείπνα και μπορεί να φιλοξενήσει έως 30 άτομα.

Τα Εργαστήρια

Τα Εργαστήρια

Τα Εργαστήρια έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες των παιδιών. Εκτείνονται σε 72 τμ, περιλαμβάνουν πατάρι 16 τμ, πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και είναι αυτόνομα σε εγκαταστάσεις υγιεινής.

Εφοδιασμένα με τον κατάλληλο εξοπλισμό για να απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά, τα Εργαστήρια είναι ο ιδανικός χώρος για παιδικά πάρτι και εκδηλώσεις.

Το καλοκαίρι ή όταν ο καιρός το επιτρέπει, οι δραστηριότητες των Εργαστηρίων μπορούν να φιλοξενούνται στον ιδιωτικό, περιφραγμένο υπαίθριο χώρο τους.

Oι Υπαίθριοι Χώροι

Οι Υπαίθριοι Χώροι

Οι ιδιαίτερα γοητευτικοί Υπαίθριοι Χώροι, φροντισμένοι σε κάθε λεπτομέρεια, με καλλωπιστικά και καρποφόρα δέντρα και φυτεύσεις, έπιπλα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στο ΦΟΥΓΑΡΟ, αντικείμενα και τέχνη έμπνευσης ΦΟΥΓΑΡΟΥ και θέα στο υπέροχο Παλαμήδι, εντάσσονται φυσικά στο τοπίο του Ναυπλίου! Είναι το ιδανικό περιβάλλον για εκδηλώσεις το καλοκαίρι και όταν ο καιρός το επιτρέπει. Οι υπαίθριοι χώροι έχουν δυνατότητα να διαμορφωθούν έτσι ώστε να προσφέρουν, ανάλογα με την ανάγκη κάθε εκδήλωσης, απομόνωση ή επικοινωνία μεταξύ τους.

Η Κεντρική Αυλή (Αίθριο 1), ανάμεσα στο Café και την Gallery, είναι έκτασης 800 τετραγωνικών, φυτεμένη με υπέροχα πλατάνια και μουριές. Το καλοκαίρι ευεργετείται από το μακρύ τεχνητό ρυάκι που διατρέχει κατά μήκος το deck του Café. Η επιφάνεια του Αίθριου 1 είναι επιστρωμένη με κυβόλιθους καθιστώντας το ιδανικό χώρο για συναυλίες και φεστιβάλ, υπαίθρια craft fairs, εκθέσεις προϊόντων, δεξιώσεις γάμων, βαφτίσεων, πάρτι και όλων των εταιρικών εκδηλώσεων και άλλα.

Στη νότια πλευρά του ΦΟΥΓΑΡΟΥ, πίσω από το κεντρικό συγκρότημα κτιρίων και δίπλα στη χαρακτηριστική υψικάμινο, υπάρχει ένας ακόμα υπαίθριος χώρος 400 τμ (Αίθριο 2), μέρος του οποίου διαθέτει σταθερή ενιαία κάλυψη για προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες, και που μπορεί να αξιοποιηθεί για πιο "ιδιωτικές" εκδηλώσεις, όπως δεξιώσεις ή συναντήσεις, προβολές ή μικρές συναυλίες.

Τέλος, στο ανατολικό τμήμα του συγκροτήματος του ΦΟΥΓΑΡΟΥ έχει διαμορφωθεί το Παρκάκι, υπαίθριος χώρος 200 τμ με γκαζόν, για να φιλοξενεί στη "σκιά" του φουγάρου εκδηλώσεις, κυρίως για παιδιά, όπως κουκλοθέατρο, πάρτι, παιχνίδια, εργαστήρια, δεξιώσεις βάπτισης, κ.λπ.

Διαμορφωμένοι με πολύ μεράκι και φροντίδα, με θέα στους Αργολικούς λόφους και το Παλαμήδι, οι Υπαίθριοι Χώροι συμπληρώνουν και αναδεικνύουν τη μοναδικότητα των εγκαταστάσεων ενός χώρου που παντρεύει την καθημερινότητα με την απόλαυση της τέχνης και της αισθητικής αναζήτησης στην κάθε του λεπτομέρεια.